Ú betűs férfi nevek / fiúnevek listája ( keresztnevek )

Ú betűs férfi nevek / fiúnevek listája ( ú betűs keresztnevek )

Kattints az egyes nevekre és ismerd meg a Ú betűs férfi nevek / fiúnevek jelentését, származását, névnapját, beceneveit és más érdekességeket! Neked melyik  Ú betűs férfi nevek / fiúnevek  a kedvenceid?
Údó
Név Információk a névről
Údó Az Údó név jelentése: birtok, vagyon ( az Ottó és az Ulrik becenevéből önállósult ) || Údó névnapja: március 23.július 4. || férfi név / fiúnév || Még több információ az Údó névről >>
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon megtalálhatod az összes magyar Ú betűs anyakönyvezhető nevet ( keresztnevet ) ABC sorrendben. ( Anyakönyvezhető nevek azok a nevek, amiket a MTA hivatalosan is jóváhagyott. Névlistánk az aktuális év újonnan elfogadott Ú betűs keresztneveivel mindig frissül, hogy mindig naprakész információkkal szolgálhassunk neked az anyakönyvezhető Ú betűs férfi / fiúnevekkel kapcsolatban. )  A Ú betűs férfi / fiú keresztnevek listájában található nevekre kattintva rengeteg, az adott Ú betűs férfi / fiúnévvel kapcsolatos érdekes és hasznos információhoz juthatsz, mint például: a nevek névnapjai, a név jelentése / származása vagy éppen a név számmisztikai analízise. Oldalainkon a magyar férfi / fiú keresztneveket ( technikai ) ABC sorrendben találhatod meg, egyszerű, átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális választás lehet névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy, ha éppen  a saját neveddel kapcsolatban vagy kíváncsi érdekességekre / információkra. 

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. ) Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a(z) Ú betűs férfi / fiú keresztnevek listájában ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ), szólj hozzá és írd meg a gondolataidat: