Ü betűs férfi nevek / fiúnevek listája ( keresztnevek )

Ü betűs férfi nevek / fiúnevek listája ( ü betűs keresztnevek )

Kattints az egyes nevekre és ismerd meg a Ü betűs férfi nevek / fiúnevek jelentését, származását, névnapját, beceneveit és más érdekességeket! Neked melyik  Ü betűs férfi nevek / fiúnevek  a kedvenceid?
Üllő
Név Információk a névről
Üllő Az Üllő név jelentése: uralkodó, király || Üllő névnapja: március 31. || férfi név / fiúnév || Még több információ az Üllő névről >>
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon megtalálhatod az összes magyar Ü betűs anyakönyvezhető nevet ( keresztnevet ) ABC sorrendben. ( Anyakönyvezhető nevek azok a nevek, amiket a MTA hivatalosan is jóváhagyott. Névlistánk az aktuális év újonnan elfogadott Ü betűs keresztneveivel mindig frissül, hogy mindig naprakész információkkal szolgálhassunk neked az anyakönyvezhető Ü betűs férfi / fiúnevekkel kapcsolatban. )  A Ü betűs férfi / fiú keresztnevek listájában található nevekre kattintva rengeteg, az adott Ü betűs férfi / fiúnévvel kapcsolatos érdekes és hasznos információhoz juthatsz, mint például: a nevek névnapjai, a név jelentése / származása vagy éppen a név számmisztikai analízise. Oldalainkon a magyar férfi / fiú keresztneveket ( technikai ) ABC sorrendben találhatod meg, egyszerű, átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális választás lehet névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy, ha éppen  a saját neveddel kapcsolatban vagy kíváncsi érdekességekre / információkra. 

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. ) Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a(z) Ü betűs férfi / fiú keresztnevek listájában ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ), szólj hozzá és írd meg a gondolataidat: