Bella - A Bella név jelentése, Bella névnapjai, Bella név becézése és más érdekességek:

● A Bella név eredete: olasz - spanyol

● A Bella név jelentése:

szép

● A Bella név becézése / Bella becenevei:

Bellus, Belluska, Bellácska, Ella, Ellus

● Bella névnapja:

augusztus 31.szeptember 1.
● A Bella név típusa: B betűs női név / lány név
● A Bella név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bella névről? Görgess lejjebb!
A Bella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bella névről

● A Bella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bella név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 14 ( 1 + 4 )
A Bella névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Bella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bella név ? Jó helyen jársz!
A Bella: 5 betűből álló női név / lány név
A Bella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Bella név magánhangzói: A, E,
A Bella név mássalhangzói: B, L,
A Bella név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Bella névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Bella névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 380 db B betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 178 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bella névvel kapcsolatban. a Bella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bella névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bella név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!