Tamara - A Tamara név jelentése, Tamara névnapjai, Tamara név becézése és más érdekességek:

● A Tamara név eredete: héber - orosz

● A Tamara név jelentése:

(datolya)pálma

● A Tamara név becézése / Tamara becenevei:

Tami, Tamus, Tamika, Tamcsi, Mara, Marus, Marcsi

● Tamara névnapja:

május 6.szeptember 1.december 29.
● A Tamara név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Tamara név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tamara névről? Görgess lejjebb!
A Tamara az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tamara névről

● A Tamara név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tamara név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Tamara névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Tamara név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tamara név ? Jó helyen jársz!
A Tamara: 6 betűből álló női név / lánynév
A Tamara név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Tamara név magánhangzói: A,
A Tamara név mássalhangzói: M, R, T,
A Tamara név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Tamara névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Tamara névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tamara névvel kapcsolatban. a Tamara név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tamara név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tamara név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tamara névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tamara név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tamara nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tamara névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!