Edit - Az Edit név jelentése, Edit névnapjai, Edit név becézése és más érdekességek:

● Az Edit név eredete: germán

● Az Edit név jelentése:

öröklött birtok, örökség, birtok, vagyon harc, gazdag harcos

● Az Edit név becézése / Edit becenevei:

Editke, Ditke, Ditti, Edus, Edike, Eduka

● Edit névnapja:

szeptember 16.
● Az Edit név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Edit név előfordulási gyakorisága: Gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Edit névről? Görgess lejjebb!
Az Edit az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Edit névről

● Az Edit név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Edit név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Edit névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Edit név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Edit név ? Jó helyen jársz!
Az Edit: 4 betűből álló női név / lánynév
Az Edit név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Edit név magánhangzói: E, I,
Az Edit név mássalhangzói: D, T,
Az Edit név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Edit névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Edit névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Edit névvel kapcsolatban. az Edit név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Edit név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Edit név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Edit névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Edit név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Edit nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Edit névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!