Aurél - Az Aurél név jelentése, Aurél névnapjai, Aurél név becézése és más érdekességek:

● Az Aurél név eredete: latin

● Az Aurél név jelentése:

aranyos.

● Az Aurél név becézése / Aurél becenevei:

Réli, Uri, Urika

● Aurél névnapja:

január 15.július 15.július 20.július 27.október 5.december 2.június 15.
● Az Aurél név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Aurél név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Aurél névről? Görgess lejjebb!
Az Aurél az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Aurél névről

● Az Aurél név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Aurél név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + U ( 3 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) = 21 ( 2 + 1 )
Az Aurél névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Aurél név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Aurél név ? Jó helyen jársz!
Az Aurél: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Aurél név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Aurél név magánhangzói: A, É, U,
Az Aurél név mássalhangzói: L, R,
Az Aurél név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Aurél névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Aurél névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 541 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 313 női név / lány név és 180 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Aurél névvel kapcsolatban. az Aurél név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Aurél név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Aurél név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Aurél névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Aurél név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Aurél nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Aurél névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!