Koppány - A Koppány név jelentése, Koppány névnapjai, Koppány név becézése és más érdekességek:

● A Koppány név eredete: magyar

● A Koppány név jelentése:

nagy, győzelmes, erős, magas

● A Koppány név becézése / Koppány becenevei:

Koppi, Koppányka, Pány, Pányus

● Koppány névnapja:

június 20.július 9.október 8.október 23.június 9.
● A Koppány név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Koppány név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Koppány névről? Görgess lejjebb!
A Koppány az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Koppány névről

● A Koppány név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Koppány név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + P ( 7 ) + P ( 7 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Koppány névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Koppány név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Koppány név ? Jó helyen jársz!
A Koppány: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Koppány név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Koppány név magánhangzói: Á, O,
A Koppány név mássalhangzói: NY, K, P,
A Koppány név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Koppány névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Koppány névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Koppány névvel kapcsolatban. a Koppány név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Koppány név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Koppány név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Koppány névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Koppány név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Koppány nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Koppány névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!