Edvárd - Az Edvárd név jelentése, Edvárd névnapjai, Edvárd név becézése és más érdekességek:

● Az Edvárd név eredete: angol - germán

● Az Edvárd név jelentése:

a birtokát megőrző,birtok, védelem,vagyon őrzés

● Az Edvárd név becézése / Edvárd becenevei:

Edu, Edvus, Edus, Edi, Edike, Eduka

● Edvárd névnapja:

március 18.október 13.
● Az Edvárd név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Edvárd név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Edvárd névről? Görgess lejjebb!
Az Edvárd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Edvárd névről

● Az Edvárd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Edvárd név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + V ( 4 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Edvárd névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Edvárd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Edvárd név ? Jó helyen jársz!
Az Edvárd: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Edvárd név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Edvárd név magánhangzói: Á, E,
Az Edvárd név mássalhangzói: D, R, V,
Az Edvárd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Edvárd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Edvárd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Edvárd névvel kapcsolatban. az Edvárd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Edvárd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Edvárd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Edvárd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Edvárd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Edvárd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Edvárd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!