Jusztusz - A Jusztusz név jelentése, Jusztusz névnapjai, Jusztusz név becézése és más érdekességek:

● A Jusztusz név eredete: latin

● A Jusztusz név jelentése:

igazságos, igazságszerető ember

● A Jusztusz név becézése / Jusztusz becenevei:

Juszti, Jusztika, Jusztó, Uszti, Usztika, Tuszi

● Jusztusz névnapja:

július 14.október 18.november 10.augusztus 6.
● A Jusztusz név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Jusztusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jusztusz névről? Görgess lejjebb!
A Jusztusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jusztusz névről

● A Jusztusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jusztusz név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Jusztusz névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Jusztusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jusztusz név ? Jó helyen jársz!
A Jusztusz: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Jusztusz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Jusztusz név magánhangzói: U,
A Jusztusz név mássalhangzói: SZ, J, T,
A Jusztusz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Jusztusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Jusztusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 142 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jusztusz névvel kapcsolatban. a Jusztusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jusztusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jusztusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jusztusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jusztusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jusztusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jusztusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!