Kleopátra - A Kleopátra név jelentése, Kleopátra névnapjai, Kleopátra név becézése és más érdekességek:

● A Kleopátra név eredete: görög

● A Kleopátra név jelentése:

az apa dicsősége, híres apa lánya

● A Kleopátra név becézése / Kleopátra becenevei:

Kleó, Kleuka, Kleóka, Kleus, Klea, Páti, Pátrika, Pátru

● Kleopátra névnapja:

augusztus 1.október 20.
● A Kleopátra név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kleopátra név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kleopátra névről? Görgess lejjebb!
A Kleopátra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kleopátra névről

● A Kleopátra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kleopátra név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + P ( 7 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Kleopátra névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Kleopátra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kleopátra név ? Jó helyen jársz!
A Kleopátra: 9 betűből álló női név / lánynév
A Kleopátra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kleopátra név magánhangzói: A, Á, E, O,
A Kleopátra név mássalhangzói: K, L, P, R, T,
A Kleopátra név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Kleopátra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kleopátra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kleopátra névvel kapcsolatban. a Kleopátra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kleopátra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kleopátra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kleopátra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kleopátra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kleopátra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kleopátra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!