Őzike - Az Őzike név jelentése, Őzike névnapjai, Őzike név becézése és más érdekességek:

● Az Őzike név eredete: magyar

● Az Őzike név jelentése:

őzike, őz

● Az Őzike név becézése / Őzike becenevei:

Őzi, Őző, Őzikécske, Őzke, Zike, Zika,

● Őzike névnapja:

március 16.augusztus 5.október 29.
● Az Őzike név típusa: Ő betűs női név / lánynév
● Az Őzike név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Őzike névről? Görgess lejjebb!
Az Őzike az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Őzike névről

● Az Őzike név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Őzike név számmisztikai elemzése:
Ő ( ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 24 ( 2 + 4 )
Az Őzike névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Őzike név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Őzike név ? Jó helyen jársz!
Az Őzike: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Őzike név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Őzike név magánhangzói: E, I, Ő,
Az Őzike név mássalhangzói: K, Z,
Az Őzike név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Őzike névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Őzike névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 3 db Ő betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 2 női név / lány név és 1 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ő betűs női nevek / lánynevek listája Ő betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Őzike névvel kapcsolatban. az Őzike név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Őzike név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Őzike név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Őzike névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Őzike név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Őzike nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Őzike névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!