Farkas - A Farkas név jelentése, Farkas névnapjai, Farkas név becézése és más érdekességek:

● A Farkas név eredete: magyar

● A Farkas név jelentése:

farkas

● A Farkas név becézése / Farkas becenevei:

Farki, Farkó, Arki, Arkas, Arkus

● Farkas névnapja:

augusztus 23.szeptember 1.október 31.
● A Farkas név típusa: F betűs férfi név / fiúnév
● A Farkas név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Farkas névről? Görgess lejjebb!
A Farkas az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Farkas névről

● A Farkas név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Farkas név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Farkas névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Farkas név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Farkas név ? Jó helyen jársz!
A Farkas: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Farkas név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Farkas név magánhangzói: A,
A Farkas név mássalhangzói: F, K, R, S,
A Farkas név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Farkas névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Farkas névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Farkas névvel kapcsolatban. a Farkas név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Farkas név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Farkas név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Farkas névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Farkas név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Farkas nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Farkas névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!