Stefánia - A Stefánia név jelentése, Stefánia névnapjai, Stefánia név becézése és más érdekességek:

● A Stefánia név eredete: görög - szláv

● A Stefánia név jelentése:

koszorú ( A Stefán női párja )

● A Stefánia név becézése / Stefánia becenevei:

Stefi, Stefike, Stefus, Steffi, Fáni, Fánia, Nia, Nius, Niácska

● Stefánia névnapja:

január 2.január 16.augusztus 20.október 23.október 30.november 28.december 26.
● A Stefánia név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Stefánia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Stefánia névről? Görgess lejjebb!
A Stefánia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Stefánia névről

● A Stefánia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Stefánia név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + F ( 6 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Stefánia névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Stefánia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Stefánia név ? Jó helyen jársz!
A Stefánia: 8 betűből álló női név / lánynév
A Stefánia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Stefánia név magánhangzói: A, Á, E, I,
A Stefánia név mássalhangzói: F, N, S, T,
A Stefánia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Stefánia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Stefánia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Stefánia névvel kapcsolatban. a Stefánia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Stefánia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Stefánia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Stefánia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Stefánia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Stefánia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Stefánia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!