Albertina - Az Albertina név jelentése, Albertina névnapjai, Albertina név becézése és más érdekességek:

● Az Albertina név eredete: germán

● Az Albertina név jelentése:

ragyogó, nemes, fényes (Az Albert férfinév női változata )

● Az Albertina név becézése / Albertina becenevei:

Tina, Bertina, Berti, Bertus,

● Albertina névnapja:

augusztus 24.november 15.
● Az Albertina név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Albertina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Albertina névről? Görgess lejjebb!
Az Albertina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Albertina névről

● Az Albertina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Albertina név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Albertina névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Albertina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Albertina név ? Jó helyen jársz!
Az Albertina: 9 betűből álló női név / lánynév
Az Albertina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Albertina név magánhangzói: A, E, I,
Az Albertina név mássalhangzói: B, L, N, R, T,
Az Albertina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Albertina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Albertina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Albertina névvel kapcsolatban. az Albertina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Albertina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Albertina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Albertina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Albertina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Albertina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Albertina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!