Alfonzina - Az Alfonzina név jelentése, Alfonzina névnapjai, Alfonzina név becézése és más érdekességek:

● Az Alfonzina név eredete: germán

● Az Alfonzina név jelentése:

nemes, készséges ( Az Alfonz férfinév női párja )

● Az Alfonzina név becézése / Alfonzina becenevei:

Fonzi, Fonzina, Alfi, Alfika

● Alfonzina névnapja:

augusztus 2.október 30.
● Az Alfonzina név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Alfonzina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Alfonzina névről? Görgess lejjebb!
Az Alfonzina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Alfonzina névről

● Az Alfonzina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Alfonzina név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + F ( 6 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 44 ( 4 + 4 )
Az Alfonzina névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Alfonzina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Alfonzina név ? Jó helyen jársz!
Az Alfonzina: 9 betűből álló női név / lánynév
Az Alfonzina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Alfonzina név magánhangzói: A, I, O,
Az Alfonzina név mássalhangzói: F, L, N, Z,
Az Alfonzina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Alfonzina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Alfonzina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Alfonzina névvel kapcsolatban. az Alfonzina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Alfonzina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Alfonzina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Alfonzina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Alfonzina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Alfonzina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Alfonzina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!