Ámina - Az Ámina név jelentése, Ámina névnapjai, Ámina név becézése és más érdekességek:

● Az Ámina név eredete: arab

● Az Ámina név jelentése:

megbízható, hűséges ( Az Amin férfinév női párja )

● Az Ámina név becézése / Ámina becenevei:

Áminka, Ámika, Ámus, Mina, Minus

● Ámina névnapja:

augusztus 31.november 27.
● Az Ámina név típusa: Á betűs női név / lánynév
● Az Ámina név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ámina névről? Görgess lejjebb!
Az Ámina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ámina névről

● Az Ámina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ámina név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Ámina névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Ámina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ámina név ? Jó helyen jársz!
Az Ámina: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Ámina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ámina név magánhangzói: A, Á, I,
Az Ámina név mássalhangzói: M, N,
Az Ámina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Ámina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ámina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 66 db Á betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 23 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ámina névvel kapcsolatban. az Ámina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ámina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ámina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ámina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ámina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ámina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ámina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!