Arika - Az Arika név jelentése, Arika névnapjai, Arika név becézése és más érdekességek:

● Az Arika név eredete: török

● Az Arika név jelentése:

víz, patak (A Réka török alakváltozata )

● Az Arika név becézése / Arika becenevei:

Ari, Arus, Aruska, Rika, Rikus, Riku

● Arika névnapja:

augusztus 17.
● Az Arika név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Arika név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Arika névről? Görgess lejjebb!
Az Arika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Arika névről

● Az Arika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Arika név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 22 ( 2 + 2 )
Az Arika névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Arika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Arika név ? Jó helyen jársz!
Az Arika: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Arika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Arika név magánhangzói: A, I,
Az Arika név mássalhangzói: K, R,
Az Arika név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Arika névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Arika névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Arika névvel kapcsolatban. az Arika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Arika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Arika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Arika névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Arika név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Arika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Arika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!