Asztrid - Az Asztrid név jelentése, Asztrid névnapjai, Asztrid név becézése és más érdekességek:

● Az Asztrid név eredete: germán - skandináv

● Az Asztrid név jelentése:

erős istenség, szép lovasnő

● Az Asztrid név becézése / Asztrid becenevei:

Aszti, Asztika, Tridi, Tridus

● Asztrid névnapja:

november 12.
● Az Asztrid név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Asztrid név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Asztrid névről? Görgess lejjebb!
Az Asztrid az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Asztrid névről

● Az Asztrid név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Asztrid név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) = 34 ( 3 + 4 )
Az Asztrid névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Asztrid név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Asztrid név ? Jó helyen jársz!
Az Asztrid: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Asztrid név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Asztrid név magánhangzói: A, I,
Az Asztrid név mássalhangzói: SZ, D, R, T,
Az Asztrid név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Asztrid névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Asztrid névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Asztrid névvel kapcsolatban. az Asztrid név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Asztrid név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Asztrid név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Asztrid névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Asztrid név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Asztrid nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Asztrid névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!