Aurélia - Az Aurélia név jelentése, Aurélia névnapjai, Aurélia név becézése és más érdekességek:

● Az Aurélia név eredete: latin

● Az Aurélia név jelentése:

aranyos.( Az Aurél férfinév női párja )

● Az Aurélia név becézése / Aurélia becenevei:

Réli, Rélia, Lia, Lius

● Aurélia névnapja:

július 19.október 15.december 2.
● Az Aurélia név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Aurélia név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Aurélia névről? Görgess lejjebb!
Az Aurélia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Aurélia névről

● Az Aurélia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Aurélia név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + U ( 3 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
Az Aurélia névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Aurélia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Aurélia név ? Jó helyen jársz!
Az Aurélia: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Aurélia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Aurélia név magánhangzói: A, É, I, U,
Az Aurélia név mássalhangzói: L, R,
Az Aurélia név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Aurélia névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Aurélia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Aurélia névvel kapcsolatban. az Aurélia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Aurélia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Aurélia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Aurélia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Aurélia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Aurélia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Aurélia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!