Celesztina - A Celesztina név jelentése, Celesztina névnapjai, Celesztina név becézése és más érdekességek:

● A Celesztina név eredete: latin

● A Celesztina név jelentése:

mennyei, égi, Istennek szentelt ( A Celesztin férfinév női párja )

● A Celesztina név becézése / Celesztina becenevei:

Tina, Tinus, Celi, Leszti

● Celesztina névnapja:

április 6.május 19.augusztus 14.október 14.június 27.
● A Celesztina név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Celesztina név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Celesztina névről? Görgess lejjebb!
A Celesztina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Celesztina névről

● A Celesztina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Celesztina név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 42 ( 4 + 2 )
A Celesztina névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Celesztina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Celesztina név ? Jó helyen jársz!
A Celesztina: 10 betűből álló női név / lánynév
A Celesztina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Celesztina név magánhangzói: A, E, I,
A Celesztina név mássalhangzói: SZ, C, L, N, T,
A Celesztina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Celesztina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Celesztina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 42 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Celesztina névvel kapcsolatban. a Celesztina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Celesztina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Celesztina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Celesztina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Celesztina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Celesztina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Celesztina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!