Edvarda - Az Edvarda név jelentése, Edvarda névnapjai, Edvarda név becézése és más érdekességek:

● Az Edvarda név eredete: angol - germán

● Az Edvarda név jelentése:

a birtokát megőrző,birtok, védelem,vagyon őrzés ( Az Edvárd férfinév női párja )

● Az Edvarda név becézése / Edvarda becenevei:

Eduka, Educi, Edus, Edvi, Edvike, Edvus

● Edvarda névnapja:

március 18.október 13.
● Az Edvarda név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Edvarda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Edvarda névről? Görgess lejjebb!
Az Edvarda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Edvarda névről

● Az Edvarda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Edvarda név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + V ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Edvarda névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Edvarda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Edvarda név ? Jó helyen jársz!
Az Edvarda: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Edvarda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Edvarda név magánhangzói: A, E,
Az Edvarda név mássalhangzói: D, R, V,
Az Edvarda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Edvarda névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Edvarda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Edvarda névvel kapcsolatban. az Edvarda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Edvarda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Edvarda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Edvarda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Edvarda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Edvarda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Edvarda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!