Elina - Az Elina név jelentése, Elina névnapjai, Elina név becézése és más érdekességek:

● Az Elina név eredete: görög ( mitológiai ) - olasz

● Az Elina név jelentése:

fényes, sugárzó ( A Heléna olasz alakváltozatának átvétele )

● Az Elina név becézése / Elina becenevei:

Eli, Elike, Elus, Eluska, Lin, Linus, Lina

● Elina névnapja:

július 21.augusztus 13.augusztus 18.
● Az Elina név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Elina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Elina névről? Görgess lejjebb!
Az Elina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Elina névről

● Az Elina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Elina név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Elina névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Elina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Elina név ? Jó helyen jársz!
Az Elina: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Elina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Elina név magánhangzói: A, E, I,
Az Elina név mássalhangzói: L, N,
Az Elina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Elina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Elina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Elina névvel kapcsolatban. az Elina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Elina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Elina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Elina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Elina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Elina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Elina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!