Gerda - A Gerda név jelentése, Gerda névnapjai, Gerda név becézése és más érdekességek:

● A Gerda név eredete: germán

● A Gerda név jelentése:

ág, vessző, varázsvessző, védőkerítés

● A Gerda név becézése / Gerda becenevei:

Gerdus, Gerduka, Gerdu, Gerduci, Erdi, Erda

● Gerda névnapja:

január 30.május 13.augusztus 13.szeptember 24.
● A Gerda név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Gerda név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gerda névről? Görgess lejjebb!
A Gerda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gerda névről

● A Gerda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gerda név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Gerda névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Gerda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gerda név ? Jó helyen jársz!
A Gerda: 5 betűből álló női név / lánynév
A Gerda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Gerda név magánhangzói: A, E,
A Gerda név mássalhangzói: D, G, R,
A Gerda név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Gerda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Gerda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 126 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gerda névvel kapcsolatban. a Gerda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gerda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gerda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gerda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gerda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gerda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gerda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!