Hófehérke - A Hófehérke név jelentése, Hófehérke névnapjai, Hófehérke név becézése és más érdekességek:

● A Hófehérke név eredete: magyar

● A Hófehérke név jelentése:

A Grimm testvérek meséje nyomán.

● A Hófehérke név becézése / Hófehérke becenevei:

Hófi, Hófika, Fehérke, Hofci, Hérke

● Hófehérke névnapja:

május 9.augusztus 5.december 16.
● A Hófehérke név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Hófehérke név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hófehérke névről? Görgess lejjebb!
A Hófehérke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hófehérke névről

● A Hófehérke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hófehérke név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + Ó ( 6 ) + F ( 6 ) + E ( 5 ) + H ( 8 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 54 ( 5 + 4 )
A Hófehérke névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Hófehérke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hófehérke név ? Jó helyen jársz!
A Hófehérke: 9 betűből álló női név / lánynév
A Hófehérke név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Hófehérke név magánhangzói: E, É, Ó,
A Hófehérke név mássalhangzói: F, H, K, R,
A Hófehérke név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Hófehérke névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Hófehérke névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 159 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hófehérke névvel kapcsolatban. a Hófehérke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hófehérke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hófehérke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hófehérke névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hófehérke név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hófehérke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hófehérke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!