Ignácia - Az Ignácia név jelentése, Ignácia névnapjai, Ignácia név becézése és más érdekességek:

● Az Ignácia név eredete: latin

● Az Ignácia név jelentése:

tűz ( Az Ignác férfinév női párja )

● Az Ignácia név becézése / Ignácia becenevei:

Nácus, Nácka, Igni, Ignus, Ignike, Ignuka

● Ignácia névnapja:

július 31.
● Az Ignácia név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Ignácia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ignácia névről? Görgess lejjebb!
Az Ignácia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ignácia névről

● Az Ignácia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ignácia név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + G ( 7 ) + N ( 5 ) + Á ( 1 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Ignácia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ignácia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ignácia név ? Jó helyen jársz!
Az Ignácia: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Ignácia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ignácia név magánhangzói: A, Á, I,
Az Ignácia név mássalhangzói: C, G, N,
Az Ignácia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Ignácia névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ignácia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ignácia névvel kapcsolatban. az Ignácia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ignácia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ignácia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ignácia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ignácia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ignácia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ignácia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!