Ignác - Az Ignác név jelentése, Ignác névnapjai, Ignác név becézése és más érdekességek:

● Az Ignác név eredete: latin

● Az Ignác név jelentése:

tűz

● Az Ignác név becézése / Ignác becenevei:

Igni, Ignácka, Ignus, Ignike, Nácka

● Ignác névnapja:

február 1.július 31.szeptember 1.október 3.október 17.október 23.december 20.
● Az Ignác név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Ignác név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ignác névről? Görgess lejjebb!
Az Ignác az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ignác névről

● Az Ignác név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ignác név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + G ( 7 ) + N ( 5 ) + Á ( 1 ) + C ( 3 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Ignác névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Ignác név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ignác név ? Jó helyen jársz!
Az Ignác: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ignác név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ignác név magánhangzói: Á, I,
Az Ignác név mássalhangzói: C, G, N,
Az Ignác név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ignác névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ignác névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ignác névvel kapcsolatban. az Ignác név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ignác név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ignác név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ignác névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ignác név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ignác nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ignác névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!