Kalliszta - A Kalliszta név jelentése, Kalliszta névnapjai, Kalliszta név becézése és más érdekességek:

● A Kalliszta név eredete: görög ( mitológiai )

● A Kalliszta név jelentése:

a legszebb.

● A Kalliszta név becézése / Kalliszta becenevei:

Liszta, Liszti, Lisztus, Kali, Kalika, Kalica, Iszta, Iszti

● Kalliszta névnapja:

február 6.április 25.május 11.szeptember 2.
● A Kalliszta név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kalliszta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kalliszta névről? Görgess lejjebb!
A Kalliszta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kalliszta névről

● A Kalliszta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kalliszta név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Kalliszta névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Kalliszta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kalliszta név ? Jó helyen jársz!
A Kalliszta: 9 betűből álló női név / lánynév
A Kalliszta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kalliszta név magánhangzói: A, I,
A Kalliszta név mássalhangzói: SZ, K, L, T,
A Kalliszta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Kalliszta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kalliszta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kalliszta névvel kapcsolatban. a Kalliszta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kalliszta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kalliszta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kalliszta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kalliszta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kalliszta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kalliszta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!