Kandida - A Kandida név jelentése, Kandida névnapjai, Kandida név becézése és más érdekességek:

● A Kandida név eredete: latin

● A Kandida név jelentése:

fehér, fénylő, ragyogó ( A Kandid férfinév női párja )

● A Kandida név becézése / Kandida becenevei:

Didus, Didu, Andi, Andika, Kandi, Kandika,

● Kandida névnapja:

március 10.augusztus 29.október 22.
● A Kandida név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kandida név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kandida névről? Görgess lejjebb!
A Kandida az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kandida névről

● A Kandida név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kandida név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Kandida névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Kandida név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kandida név ? Jó helyen jársz!
A Kandida: 7 betűből álló női név / lánynév
A Kandida név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kandida név magánhangzói: A, I,
A Kandida név mássalhangzói: D, K, N,
A Kandida név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Kandida névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kandida névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kandida névvel kapcsolatban. a Kandida név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kandida név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kandida név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kandida névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kandida név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kandida nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kandida névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!