Lamberta - A Lamberta név jelentése, Lamberta névnapjai, Lamberta név becézése és más érdekességek:

● A Lamberta név eredete: német

● A Lamberta név jelentése:

országszerte híres, fényes ( A Lambert férfinév női párja )

● A Lamberta név becézése / Lamberta becenevei:

Berta, Berti, Bertuka, Lambi, Lambuci

● Lamberta névnapja:

április 16.
● A Lamberta név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lamberta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lamberta névről? Görgess lejjebb!
A Lamberta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lamberta névről

● A Lamberta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lamberta név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Lamberta névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Lamberta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lamberta név ? Jó helyen jársz!
A Lamberta: 8 betűből álló női név / lánynév
A Lamberta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lamberta név magánhangzói: A, E,
A Lamberta név mássalhangzói: B, L, M, R, T,
A Lamberta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Lamberta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lamberta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lamberta névvel kapcsolatban. a Lamberta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lamberta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lamberta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lamberta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lamberta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lamberta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lamberta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!