Marióra - A Marióra név jelentése, Marióra névnapjai, Marióra név becézése és más érdekességek:

● A Marióra név eredete: héber - görög - latin - román

● A Marióra név jelentése:

mirha, keserűség ( A Mária román alakváltozatából )

● A Marióra név becézése / Marióra becenevei:

Rióra, Rió, Rióka, Mari, Marika, Marica, Maris

● Marióra névnapja:

augusztus 15.szeptember 8.szeptember 12.
● A Marióra név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Marióra név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Marióra névről? Görgess lejjebb!
A Marióra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Marióra névről

● A Marióra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Marióra név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Marióra névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Marióra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Marióra név ? Jó helyen jársz!
A Marióra: 7 betűből álló női név / lánynév
A Marióra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Marióra név magánhangzói: A, I, Ó,
A Marióra név mássalhangzói: M, R,
A Marióra név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Marióra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Marióra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 355 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 223 női név / lány név és 132 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Marióra névvel kapcsolatban. a Marióra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Marióra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Marióra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Marióra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Marióra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Marióra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Marióra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!