Mása - A Mása név jelentése, Mása névnapjai, Mása név becézése és más érdekességek:

● A Mása név eredete: orosz - héber ( bibliai )

● A Mása név jelentése:

mirha, keserűség ( A Mária orosz becézőjéből. )

● A Mása név becézése / Mása becenevei:

Mási, Másika, Másu, Másácska, Máska

● Mása névnapja:

január 23.augusztus 15.szeptember 8.szeptember 12.
● A Mása név típusa: M betűs női név / lány név
● A Mása név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Mása névről? Görgess lejjebb!
A Mása az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Mása névről

● A Mása név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Mása név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) = 7 ( 7 )
A Mása névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Mása név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Mása név ? Jó helyen jársz!
A Mása: 4 betűből álló női név / lány név
A Mása név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
A Mása név magánhangzói: A, Á,
A Mása név mássalhangzói: M, S,
A Mása név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Mása névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Mása névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 349 db M betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 219 női név / lány név és 122 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Mása névvel kapcsolatban. a Mása név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Mása név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Mása név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Mása névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Mása név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Mása nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Mása névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!