Naómi - A Naómi név jelentése, Naómi névnapjai, Naómi név becézése és más érdekességek:

● A Naómi név eredete: héber

● A Naómi név jelentése:

gyönyörűségem ( A Noémi alakváltozata )

● A Naómi név becézése / Naómi becenevei:

Naóka, Nana, Nami, Namika, Namcsi, Namus

● Naómi névnapja:

április 22.szeptember 1.szeptember 10.október 24.
● A Naómi név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Naómi név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Naómi névről? Görgess lejjebb!
A Naómi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Naómi névről

● A Naómi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Naómi név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + A ( 1 ) + Ó ( 6 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Naómi névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Naómi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Naómi név ? Jó helyen jársz!
A Naómi: 5 betűből álló női név / lánynév
A Naómi név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Naómi név magánhangzói: A, I, Ó,
A Naómi név mássalhangzói: M, N,
A Naómi név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Naómi névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Naómi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Naómi névvel kapcsolatban. a Naómi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Naómi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Naómi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Naómi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Naómi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Naómi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Naómi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!