Napsugár - A Napsugár név jelentése, Napsugár névnapjai, Napsugár név becézése és más érdekességek:

● A Napsugár név eredete: magyar

● A Napsugár név jelentése:

napsugár

● A Napsugár név becézése / Napsugár becenevei:

Napsi, Napus, Napica, Napka, Sugi, Sugárka, Sugica

● Napsugár névnapja:

március 21.július 3.
● A Napsugár név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Napsugár név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Napsugár névről? Görgess lejjebb!
A Napsugár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Napsugár névről

● A Napsugár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Napsugár név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + A ( 1 ) + P ( 7 ) + S ( 1 ) + U ( 3 ) + G ( 7 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Napsugár névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Napsugár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Napsugár név ? Jó helyen jársz!
A Napsugár: 8 betűből álló női név / lánynév
A Napsugár név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Napsugár név magánhangzói: A, Á, U,
A Napsugár név mássalhangzói: G, N, P, R, S,
A Napsugár név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Napsugár névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Napsugár névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Napsugár névvel kapcsolatban. a Napsugár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Napsugár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Napsugár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Napsugár névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Napsugár név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Napsugár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Napsugár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!