Odett - Az Odett név jelentése, Odett névnapjai, Odett név becézése és más érdekességek:

● Az Odett név eredete: germán - francia

● Az Odett név jelentése:

birtokos, vagyonos, gazdag

● Az Odett név becézése / Odett becenevei:

Odi, Odika, Odica, Odus, Detti, Detta, Dettus

● Odett névnapja:

április 20.október 23.
● Az Odett név típusa: O betűs női név / lánynév
● Az Odett név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Odett névről? Görgess lejjebb!
Az Odett az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Odett névről

● Az Odett név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Odett név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Odett névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Odett név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Odett név ? Jó helyen jársz!
Az Odett: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Odett név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Odett név magánhangzói: E, O,
Az Odett név mássalhangzói: D, T,
Az Odett név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Odett névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Odett névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Odett névvel kapcsolatban. az Odett név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Odett név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Odett név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Odett névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Odett név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Odett nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Odett névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!