Pamína - A Pamína név jelentése, Pamína névnapjai, Pamína név becézése és más érdekességek:

● A Pamína név eredete: német

● A Pamína név jelentése:

Mozart Varázsfuvola című operája főszereplőjének a nevéből származik

● A Pamína név becézése / Pamína becenevei:

Mina, Minus, Pami, Pamka, Pamus, Pamci, Pamuska, Pamika

● Pamína névnapja:

augusztus 31.szeptember 6.
● A Pamína név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Pamína név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Pamína névről? Görgess lejjebb!
A Pamína az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Pamína névről

● A Pamína név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Pamína név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + Í ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Pamína névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Pamína név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Pamína név ? Jó helyen jársz!
A Pamína: 6 betűből álló női név / lánynév
A Pamína név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Pamína név magánhangzói: A, Í,
A Pamína név mássalhangzói: M, N, P,
A Pamína név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Pamína névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Pamína névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Pamína névvel kapcsolatban. a Pamína név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Pamína név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Pamína név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Pamína névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Pamína név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Pamína nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Pamína névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!