Pintyőke - A Pintyőke név jelentése, Pintyőke névnapjai, Pintyőke név becézése és más érdekességek:

● A Pintyőke név eredete: magyar

● A Pintyőke név jelentése:

pinty ( énekesmadár )

● A Pintyőke név becézése / Pintyőke becenevei:

Pintyi, Pintyus, Pintyuka, Pipi, Pipike

● Pintyőke névnapja:

április 27.október 11.
● A Pintyőke név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Pintyőke név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Pintyőke névről? Görgess lejjebb!
A Pintyőke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Pintyőke névről

● A Pintyőke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Pintyőke név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + Y ( 7 ) + Ő ( 7 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Pintyőke névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Pintyőke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Pintyőke név ? Jó helyen jársz!
A Pintyőke: 8 betűből álló női név / lánynév
A Pintyőke név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Pintyőke név magánhangzói: E, I, Ő,
A Pintyőke név mássalhangzói: TY, K, N, P,
A Pintyőke név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Pintyőke névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Pintyőke névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 114 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 68 női név / lány név és 46 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Pintyőke névvel kapcsolatban. a Pintyőke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Pintyőke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Pintyőke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Pintyőke névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Pintyőke név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Pintyőke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Pintyőke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!