Polli - A Polli név jelentése, Polli névnapjai, Polli név becézése és más érdekességek:

● A Polli név eredete: angol

● A Polli név jelentése:

mirha, keserűség ( A Mária angol változatának önállósult becézője )

● A Polli név becézése / Polli becenevei:

Pollika, Polcsi, Polka, Pollicska, Pollus

● Polli névnapja:

augusztus 15.szeptember 8.szeptember 12.
● A Polli név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Polli név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Polli névről? Görgess lejjebb!
A Polli az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Polli névről

● A Polli név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Polli név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Polli névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Polli név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Polli név ? Jó helyen jársz!
A Polli: 5 betűből álló női név / lánynév
A Polli név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Polli név magánhangzói: I, O,
A Polli név mássalhangzói: L, P,
A Polli név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Polli névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Polli névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Polli névvel kapcsolatban. a Polli név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Polli név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Polli név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Polli névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Polli név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Polli nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Polli névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!