Rodelinda - A Rodelinda név jelentése, Rodelinda névnapjai, Rodelinda név becézése és más érdekességek:

● A Rodelinda név eredete: germán

● A Rodelinda név jelentése:

dicsőséges, hársfa pajzsos

● A Rodelinda név becézése / Rodelinda becenevei:

Rodi, Rodika, Deli, Delinda, Rodica, Linda, Lindum, Linduka

● Rodelinda névnapja:

február 26.augusztus 13.
● A Rodelinda név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rodelinda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rodelinda névről? Görgess lejjebb!
A Rodelinda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rodelinda névről

● A Rodelinda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rodelinda név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 46 ( 4 + 6 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Rodelinda névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Rodelinda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rodelinda név ? Jó helyen jársz!
A Rodelinda: 9 betűből álló női név / lánynév
A Rodelinda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Rodelinda név magánhangzói: A, E, I, O,
A Rodelinda név mássalhangzói: D, L, N, R,
A Rodelinda név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Rodelinda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rodelinda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rodelinda névvel kapcsolatban. a Rodelinda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rodelinda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rodelinda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rodelinda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rodelinda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rodelinda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rodelinda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!