Tulipán - A Tulipán név jelentése, Tulipán névnapjai, Tulipán név becézése és más érdekességek:

● A Tulipán név eredete: magyar

● A Tulipán név jelentése:

tulipán

● A Tulipán név becézése / Tulipán becenevei:

Tuli, Tulika, Tulcsi, Tulcsó, Tutu, Lipi, Lipus, Páncsi

● Tulipán névnapja:

június 11.augusztus 1.október 5.
● A Tulipán név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Tulipán név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tulipán névről? Görgess lejjebb!
A Tulipán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tulipán névről

● A Tulipán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tulipán név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + P ( 7 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Tulipán névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Tulipán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tulipán név ? Jó helyen jársz!
A Tulipán: 7 betűből álló női név / lánynév
A Tulipán név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Tulipán név magánhangzói: Á, I, U,
A Tulipán név mássalhangzói: L, N, P, T,
A Tulipán név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Tulipán névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Tulipán névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tulipán névvel kapcsolatban. a Tulipán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tulipán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tulipán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tulipán névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tulipán név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tulipán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tulipán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!