Vincencia - A Vincencia név jelentése, Vincencia névnapjai, Vincencia név becézése és más érdekességek:

● A Vincencia név eredete: latin

● A Vincencia név jelentése:

győztes ( A Vicent név női párja )

● A Vincencia név becézése / Vincencia becenevei:

Vinci, VIncus, Vincuka, Vincica, Cenci, Cencia, Cia, Cius

● Vincencia névnapja:

január 27.február 1.április 20.
● A Vincencia név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Vincencia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vincencia névről? Görgess lejjebb!
A Vincencia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vincencia névről

● A Vincencia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vincencia név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + C ( 3 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Vincencia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Vincencia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vincencia név ? Jó helyen jársz!
A Vincencia: 9 betűből álló női név / lánynév
A Vincencia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Vincencia név magánhangzói: A, E, I,
A Vincencia név mássalhangzói: C, N, V,
A Vincencia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Vincencia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Vincencia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vincencia névvel kapcsolatban. a Vincencia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vincencia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vincencia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vincencia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vincencia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vincencia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vincencia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!