Zsuzsa - A Zsuzsa név jelentése, Zsuzsa névnapjai, Zsuzsa név becézése és más érdekességek:

● A Zsuzsa név eredete: héber ( bibliai ) - magyar

● A Zsuzsa név jelentése:

liliom ( A Zsuzsanna magyar rövidülése. )

● A Zsuzsa név becézése / Zsuzsa becenevei:

Zsuzsi, Zsuzska, Zsuzsó, Zsuzsika, Zsuzsácska

● Zsuzsa névnapja:

február 19.augusztus 11.
● A Zsuzsa név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zsuzsa név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsuzsa névről? Görgess lejjebb!
A Zsuzsa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsuzsa névről

● A Zsuzsa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsuzsa név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + U ( 3 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Zsuzsa névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Zsuzsa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsuzsa név ? Jó helyen jársz!
A Zsuzsa: 6 betűből álló női név / lánynév
A Zsuzsa név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Zsuzsa név magánhangzói: A, U,
A Zsuzsa név mássalhangzói: ZS,
A Zsuzsa név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zsuzsa névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zsuzsa névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsuzsa névvel kapcsolatban. a Zsuzsa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsuzsa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsuzsa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsuzsa névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsuzsa név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsuzsa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsuzsa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!