Aszter - Az Aszter név jelentése, Aszter névnapjai, Aszter név becézése és más érdekességek:

● Az Aszter név eredete: görög

● Az Aszter név jelentése:

csillag

● Az Aszter név becézése / Aszter becenevei:

Aszti, Asztika, Szterka, Szteri

● Aszter névnapja:

január 17.április 28.augusztus 23.október 30.március 3.
● Az Aszter név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Aszter név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Aszter névről? Görgess lejjebb!
Az Aszter az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Aszter névről

● Az Aszter név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Aszter név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Aszter névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Aszter név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Aszter név ? Jó helyen jársz!
Az Aszter: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Aszter név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Aszter név magánhangzói: A, E,
Az Aszter név mássalhangzói: SZ, R, T,
Az Aszter név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Aszter névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Aszter névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Aszter névvel kapcsolatban. az Aszter név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Aszter név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Aszter név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Aszter névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Aszter név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Aszter nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Aszter névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!