Bocsárd - A Bocsárd név jelentése, Bocsárd névnapjai, Bocsárd név becézése és más érdekességek:

● A Bocsárd név eredete: magyar

● A Bocsárd név jelentése:

kádár, pohárnok, erős védelmező, merész

● A Bocsárd név becézése / Bocsárd becenevei:

Bocsi, Bocsika, Csárdi, Csárdus

● Bocsárd névnapja:

június 25.október 14.
● A Bocsárd név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bocsárd név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bocsárd névről? Görgess lejjebb!
A Bocsárd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bocsárd névről

● A Bocsárd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bocsárd név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Bocsárd névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Bocsárd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bocsárd név ? Jó helyen jársz!
A Bocsárd: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bocsárd név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Bocsárd név magánhangzói: Á, O,
A Bocsárd név mássalhangzói: CS, B, D, R,
A Bocsárd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bocsárd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bocsárd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bocsárd névvel kapcsolatban. a Bocsárd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bocsárd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bocsárd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bocsárd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bocsárd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bocsárd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bocsárd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!