Bónis - A Bónis név jelentése, Bónis névnapjai, Bónis név becézése és más érdekességek:

● A Bónis név eredete: latin

● A Bónis név jelentése:

a jó sors embere, jótevő ( A Bonifác régi magyar becézője )

● A Bónis név becézése / Bónis becenevei:

Bóni, Boni, Bonus, Bonika, Bonesz, Niska

● Bónis névnapja:

április 24.május 14.június 5.október 25.december 19.
● A Bónis név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bónis név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bónis névről? Görgess lejjebb!
A Bónis az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bónis névről

● A Bónis név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bónis név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + Ó ( 6 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Bónis névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Bónis név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bónis név ? Jó helyen jársz!
A Bónis: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bónis név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Bónis név magánhangzói: I, Ó,
A Bónis név mássalhangzói: B, N, S,
A Bónis név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bónis névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bónis névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bónis névvel kapcsolatban. a Bónis név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bónis név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bónis név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bónis névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bónis név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bónis nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bónis névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!