Csobán - A Csobán név jelentése, Csobán névnapjai, Csobán név becézése és más érdekességek:

● A Csobán név eredete: magyar

● A Csobán név jelentése:

pásztor, juhász

● A Csobán név becézése / Csobán becenevei:

Csobi, Csobika, Csobus, Obi, Obika, Bándi

● Csobán névnapja:

augusztus 6.szeptember 3.szeptember 8.
● A Csobán név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Csobán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csobán névről? Görgess lejjebb!
A Csobán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csobán névről

● A Csobán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csobán név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + O ( 6 ) + B ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Csobán névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Csobán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csobán név ? Jó helyen jársz!
A Csobán: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Csobán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Csobán név magánhangzói: Á, O,
A Csobán név mássalhangzói: CS, B, N,
A Csobán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Csobán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Csobán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csobán névvel kapcsolatban. a Csobán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csobán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csobán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csobán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csobán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csobán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csobán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!