Edmond - Az Edmond név jelentése, Edmond névnapjai, Edmond név becézése és más érdekességek:

● Az Edmond név eredete: germán - angol

● Az Edmond név jelentése:

az öröklött birtokot megőrző ( Az Edmund név alakváltozata )

● Az Edmond név becézése / Edmond becenevei:

Edo, Edmi, Edus, Eduka, Mondi, Mondó, Mondus

● Edmond névnapja:

november 16.november 20.
● Az Edmond név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Edmond név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Edmond névről? Görgess lejjebb!
Az Edmond az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Edmond névről

● Az Edmond név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Edmond név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Edmond névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Edmond név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Edmond név ? Jó helyen jársz!
Az Edmond: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Edmond név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Edmond név magánhangzói: E, O,
Az Edmond név mássalhangzói: D, M, N,
Az Edmond név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Edmond névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Edmond névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Edmond névvel kapcsolatban. az Edmond név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Edmond név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Edmond név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Edmond névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Edmond név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Edmond nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Edmond névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!