Efraim - Az Efraim név jelentése, Efraim névnapjai, Efraim név becézése és más érdekességek:

● Az Efraim név eredete: héber

● Az Efraim név jelentése:

kettős termés, kettős örökség

● Az Efraim név becézése / Efraim becenevei:

Efra, Efrus, Fra, Aim, Aimus,

● Efraim névnapja:

február 1.június 9.június 18.
● Az Efraim név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Efraim név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Efraim névről? Görgess lejjebb!
Az Efraim az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Efraim névről

● Az Efraim név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Efraim név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + F ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) = 34 ( 3 + 4 )
Az Efraim névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Efraim név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Efraim név ? Jó helyen jársz!
Az Efraim: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Efraim név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Efraim név magánhangzói: A, E, I,
Az Efraim név mássalhangzói: F, M, R,
Az Efraim név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Efraim névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Efraim névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 233 db E betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 138 női név / lány név és 83 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Efraim névvel kapcsolatban. az Efraim név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Efraim név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Efraim név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Efraim névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Efraim név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Efraim nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Efraim névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!