Euszták - Az Euszták név jelentése, Euszták névnapjai, Euszták név becézése és más érdekességek:

● Az Euszták név eredete: görög

● Az Euszták név jelentése:

dús kalászú, termékeny.

● Az Euszták név becézése / Euszták becenevei:

Sztáki, Sztaki, Uszti, Usztika

● Euszták névnapja:

április 14.szeptember 20.július 16.
● Az Euszták név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Euszták név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Euszták névről? Görgess lejjebb!
Az Euszták az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Euszták névről

● Az Euszták név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Euszták név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + K ( 2 ) = 22 ( 2 + 2 )
Az Euszták névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Euszták név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Euszták név ? Jó helyen jársz!
Az Euszták: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Euszták név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Euszták név magánhangzói: Á, E, U,
Az Euszták név mássalhangzói: SZ, K, T,
Az Euszták név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Euszták névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Euszták névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Euszták névvel kapcsolatban. az Euszták név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Euszták név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Euszták név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Euszták névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Euszták név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Euszták nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Euszták névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!