Marietta - A Marietta név jelentése, Marietta névnapjai, Marietta név becézése és más érdekességek:

● A Marietta név eredete: héber - görög - latin - olasz

● A Marietta név jelentése:

mirha, keserűség ( A Mária olasz továbbképzése. )

● A Marietta név becézése / Marietta becenevei:

Mari, Marika, Marcsi, Riett, Rietta, Riri

● Marietta névnapja:

február 11.augusztus 15.szeptember 8.szeptember 12.
● A Marietta név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Marietta név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Marietta névről? Görgess lejjebb!
A Marietta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Marietta névről

● A Marietta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Marietta név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Marietta névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Marietta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Marietta név ? Jó helyen jársz!
A Marietta: 8 betűből álló női név / lánynév
A Marietta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Marietta név magánhangzói: A, E, I,
A Marietta név mássalhangzói: M, R, T,
A Marietta név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Marietta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Marietta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Marietta névvel kapcsolatban. a Marietta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Marietta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Marietta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Marietta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Marietta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Marietta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Marietta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!