Györe - A Györe név jelentése, Györe névnapjai, Györe név becézése és más érdekességek:

● A Györe név eredete: görög

● A Györe név jelentése:

földműves, gazdálkodó ( A György önállósult becézője )

● A Györe név becézése / Györe becenevei:

Györke, Györgyus, Györszi, Györi

● Györe névnapja:

február 21.március 9.március 12.április 23.április 24.május 9.május 25.július 27.november 17.december 9.
● A Györe név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Györe név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Györe névről? Görgess lejjebb!
A Györe az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Györe névről

● A Györe név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Györe név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + Y ( 7 ) + Ö ( 7 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Györe névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Györe név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Györe név ? Jó helyen jársz!
A Györe: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Györe név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Györe név magánhangzói: E, Ö,
A Györe név mássalhangzói: GY, R,
A Györe név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Györe névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Györe névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 126 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Györe névvel kapcsolatban. a Györe név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Györe név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Györe név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Györe névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Györe név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Györe nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Györe névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!